ons werkgebied

Nieuw- en aanbouw woningen

Particuliere projecten of projectbouw in opdracht van een woningbouwvereniging: het kan allemaal! Wij verzorgen het proces van A tot Z, van tekening tot uitvoering. Of het nu gaat om volledige woningen of een aanbouw, voor alles zijn wij uw partner. 

 

Verbouw en renovatie woningen

Is uw object toe aan een verbouwing of renovatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring in de bouwwereld stelt ons in de gelegenheid om u optimaal te adviseren over de mogelijkheden. Hoe kunt u samen met ons ervoor zorgen dat uw object weer helemaal geschikt is voor de toekomst? Wij denken ook graag mee over duurzame oplossingen!

Utiliteitsbouw

Heeft u plannen om een nieuw bedrijf te starten of is het huidige pand aan vervangen toe om uw bedrijf optimaal te kunnen voeren, dan staan wij voor u klaar. Onze vakmensen adviseren u over de beste oplossingen en begeleiden u gedurende het totale proces. Van bouwtekening tot realisatie. 

Agrarische bouwwerken

Als GE-Bouw verzorgen wij de bouw van uw agrarisch bedrijf van A tot Z. Van tekening tot uitvoering. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van agrarische gebouwen kunnen wij u optimaal informeren over de mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Of het nu gaat om nieuwbouw of uitbreiding, wij staan voor u klaar met onze vakmensen!

Maatwerk

Heeft u behoefte aan kwaliteitsmaatwerk voor uw bouwproject? Van idee tot uitvoering, met veel vakmanschap vervaardigen wij ieder idee! In onze moderne machinale werkplaats vervaardigen wij onder andere kozijnen, lijstwerk en interieurs geheel naar specificatie van de klant.

Hörmann garagedeuren

GE-Bouw is de juiste partij voor het aanbrengen van garagedeuren. Van volautomatische deuren tot aan handmatig te bedienen deuren, voor zowel particulieren als ondernemers. Wij staan graag voor u klaar!

informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn te bereiken van:

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 - 17:00

Ons kantoor is gevestigd op:

Spurkt 3c, 5804AR te Venray
KvK: 62139320
BTW nr.: NL854679698BO1
T: +31 (0)478-571609
M: +31 (0)6-22391994
E: info@ge-bouw.nl